Tenerife.

Tenerife

eigen reizen

Hoe verschillend kan Tenerife zijn. Zowel met de familie als ook alleen met een partner. Ook in Tenerife zijn hotels met uitgebreide kinderclubs. Kiezen voor een fantastisch “adults only” hotel pal aan de boulevard of vlak bij de Teide, midden in wandelgebied in een kleine finca (dit zijn typisch Spaanse huisjes of kleine hotels die landelijk gelegen zijn. De inrichting is rustiek en bijzonder. Een geweldige kans om kennis te maken met het echte platteland van Tenerife). Tenerife heeft ook hotels met uitgebreide kinderclubs, mocht je je kind(eren) mee willen nemen.

Ik heb het hele eiland verkend per auto en kan de beste accommodatie keuze voor jullie vakantie vertellen.

..dus bel of email mij snel.

Tenerife is het grootste en dichtst bevolkte eiland van de Canarische eilanden (Spanje) in de Atlantische Oceaan, ca. 200 km van de kust van Marokko. Evenals de buureilanden is het een eiland van vulkanische oorsprong. De grootste vulkaan van het eiland is El Teide, die met 3.718 meter de hoogste berg van Spanje is.

De vliegduur naar Tenerife is ca. 4.30 uur. Dankzij de passaatwind en de ligging is het subtropische klimaat op Tenerife gelijkmatig met dagtemperaturen ’s winters rond 19° C tot ’s zomers 25° C. De nachttemperaturen liggen ’s winters rond 14° en ’s zomers rond 21°. Hierdoor wordt Tenerife ook wel het eiland van de eeuwige lente genoemd.

Op Tenerife hoef je je niet te vervelen. Geniet heerlijk bij het zwembad van de accommodatie of op één van de vele prachtige stranden. Er zijn ook honderden gemarkeerde wandelpaden die individueel of onder begeleiding gemaakt kunnen worden, want er is veel natuurschoon. Of maak in het zuiden een boottocht om dolfijnen en walvisachtigen te bekijken. Daarnaast kan je er winkelen en lekker eten.