Uitnodiging Azie-presentaties

Posted on 18 november 2013 · Posted in evenementen

Beste (reis)relatie,

Sinds afgelopen zomer ben ik met mijn reisbureau gevestigd in “Schipbreuk”, een heerlijk inspirerende werkplek in de sfeervolle Eemhaven. Diverse klanten zijn hier afgelopen periode al even komen kijken, wat ik altijd erg leuk vind.

De varende klipper “De Inspiratieboot”, gelegen tegenover mijn werkplek, is van dezelfde eigenaar als Schipbreuk en dit schip kan gebruikt worden voor evenementen (als feesten, bruiloft) en allerlei presentaties.

Ik ben in de gelegenheid om op zondag 8 december a.s. “De Inspiratieboot” te gebruiken. Graag nodig ik u hierbij uit voor twee interessante Azië-presentaties, in samenwerking met Kuoni, de specialist in verre reizen.
Het programma ziet er globaal als volgt uit:

  • 15.30 – 15.45 uur: ontvangst op “De Inspiratieboot”, in de Eemhaven van Amersfoort
  • 15.45 – 16.30 uur: China presentatie, door reisleider Gerard Korsten (hij heeft al meer dan 30 reizen door China voor Kuoni begeleid).
  • 16.30 – 17.00 uur: pauze met enkele hapjes en een drankje. Ook zal er een proeverij zijn van enkele bijzondere Chinese wijnen. U heeft ondertussen de gelegenheid om Gerard vragen te stellen over China. Uiteraard ben ik zelf ook aanwezig om vragen te beantwoorden (ik ben zelf vier keer in China geweest).
  • 17.00 – 17.45 uur: Sri Lanka presentatie, ook door Gerard Korsten.
 Na afloop is er nog genoeg tijd voor aanvullende vragen.

Graag hoor ik van u, voor donderdag 21 november a.s., met hoeveel personen u wenst te komen. Dus heeft u Aziatische reisplannen (nu of in de toekomst) dan mag u deze presentaties niet missen.

Ik zie uw aanmelding graag per email naar sandra.eijgenstein@reisbureauathome.nl tegemoet!

Bij onvoldoende belangstelling zal ik de presentaties verzetten naar een latere datum.
En gezien de locatie is deze bijeenkomst uitsluitend bedoeld voor volwassenen.

In samenwerking met:
Kuoni Logo