Sandra is Travel Counsellor

Posted on 25 mei 2016 · Posted in algemeen

Na tien jaar plezierige samenwerking met Holland International ga ik nu als zelfstandig reisadviseur verder onder de vlag van Travel Counsellors. De merknaam “Holland International” zal eind oktober van dit jaar ophouden te bestaan en overgaan in TUI. Ook in de toekomst zal ik reizen van TUI kunnen blijven aanbieden, maar ook nog zoveel meer…

Travel Counsellors met haar uiterst brede assortiment reizen staat voor wat ik graag doe: maatwerk bieden. Travel Counsellors is een internationale onderneming met meer dan 1500 reisadviseurs wereldwijd, die onderling voortdurend kennis uitwisselen. Klanttevredenheid staat altijd centraal, de slogan van Travel Counsellors is dan ook “With us … it’s personal”. Vanzelfsprekend is Travel Counsellors aangesloten bij ANVR, SGR, IATA en het Calamiteitenfonds zodat uw reissom financieel gewaarborgd is.

Als klant verandert voor u verder niets; ik blijf het vaste aanspreekpunt voor al uw reizen. Ik kan bij Travel Counsellors nog beter dé perfecte reis vinden, volledig afgestemd op alle specifieke wensen. Of het nu gaat om een weekendje weg, een weekje lekker relaxen op het strand of een avontuurlijke rondreis op maat, ik kan met het unieke boekingssysteem van Travel Counsellors elke reis samenstellen.

Mijn werklocatie aan de Stadsring in Amersfoort, telefoonnummers en website www.reisbureau-amersfoort.nl blijven gelijk. Tot 1 juni a.s. loopt mijn oude mailadres nog door. Het beste is echter om vanaf heden mijn nieuwe mailadres te gebruiken; sandra.eijgenstein@travelcounsellors.nl.

Ik help graag met een volgende trip vanuit de wereld van Travel Counsellors!