Reist u mee naar Amerika/Canada?

Posted on 13 juni 2014 · Posted in evenementen

Beste (reis)relatie,

Is het niet leuk om eens een echte Amerikaanse “slide out” camper van binnen en buiten rustig te kunnen bekijken? Dan is dit uw kans, want zo’n camper komt bij mijn werklocatie te staan, in de sfeervolle Eemhaven.

Op vrijdag 5 september a.s. ben ik in de unieke gelegenheid om, via verre reizen specialist Kuoni, voor een paar uur deze camper te mogen lenen.

Om er een speciale en heuse Amerikaanse middag van te maken, heb ik het onderstaande globale programma geregeld;

12.15-13.15 uur: tocht met de varende klipper “De Inspiratieboot” over de Eem. Tijdens deze vaart is er een presentatie over campers, Noord-Amerika en Canada en een wijnproeverij van bijzondere Noord-Amerikaanse wijnen.

13.30-16.00 uur: gelegenheid tot het bekijken van de “slide out” camper. In en om mijn werklocatie “Schipbreuk” tevens diverse soorten Amerikaanse (bbq) hapjes.

Gedurende de hele middag is er natuurlijk alle gelegenheid om vragen te stellen. Ik heb zelf enkele jaren met mijn gezin met een camper rond getrokken.

Graag zie ik uw aanmelding voor vrijdag 20 juni a.s. tegemoet (sandra.eijgenstein@reisbureauathome.nl) onder vermelding van welk onderdeel u graag mee wilt maken (beide mag natuurlijk ook).
 En kinderen zijn ook van harte welkom, graag wel doorgeven met leeftijden.

In samenwerking*  met  

Ik verwelkom u graag op vrijdag 5 september, Sandra Eijgenstein.

Cruise Motorhome       Vak USA 2014 foto's 135

*Kuoni behoudt zich het recht voor om bij onvoldoende aanmeldingen de camper niet naar Amersfoort te brengen.