Over Sandra.

Al sinds ik kind ben, heb ik een grote interesse voor reizen. Het plannen maken, de reis voorbereiden en ter plaatse genieten van alle bijzondere ervaringen en het contact met de lokale bevolking; heerlijk!

In het verleden heb ik veel in het buitenland gewerkt, o.a. als reisleidster.
Door mijn toeristische opleiding en mijn jarenlange (reis)ervaringen heb ik 1998 de grote stap gewaagd en ben ik mijn eigen reisbureau begonnen in Amersfoort. En sinds 2010 heb ik gekozen om verder te gaan als Zelfstandig Reisagent, wat voor mijn klanten het grote voordeel oplevert dat ik veel flexibeler ben qua werktijden en dienstverlening.

Met mijn 30 jaar ervaring in de reisbranche help ik jullie dan ook graag om een unieke en speciale reis(bestemming) uit te kiezen voor jullie volgende stedentrip, treinreis, cruise, kampeerreis etc. En doordat ik vroeger ook gewerkt heb op een zakenreisbureau en daarnaast nog aanvullende luchtvaartopleidingen gedaan heb, ben je voor groepen, incentives of losse vluchten ook bij mij aan het goede adres!

Net als in 2010 en 2011 stond ik in 2013 ook weer in de finale om mee te dingen naar de titel “Zelfstandig Reisadviseur van 2013”.

Quote’s van enkele van mijn klanten:

 

De reis van je dromen boek je bij Sandra! (Kathleen)

Sandra heeft een hoog service niveau en een enorme betrokkenheid. Ik kon haar zelfs op zondagmiddag bereiken toen we een probleem met onze reis hadden. En na afloop van onze vakantie belde ze ons op om te vragen hoe de rest van de reis was geweest. Heel persoonlijk allemaal – echt een aanrader om je reis bij Sandra te boeken. (Yolanda)

Sandra heeft onze “maatwerk-reis” super op maat voor ons gezin gemaakt. Top klasse!!
En wij doen haar nog een plezier ook, zij houdt zo van puzzelen met reizen. (Judith)

Wil je een maatwerkreis? Dan ben je bij Sandra aan het juiste adres!! (Ton en Wilma)

Vriendelijk, to-the-point, betrokken, gedreven en up-to-date! Een ‘oude’ rot in het vak. (Machteld)

Sandra legt vooral de nadruk op de persoonlijke service en aandacht. Verder waarderen wij het contact ook buiten kantooruren, haar brede kennis door jaren ervaring, goede inventarisatie van wensen en het daarna presenteren van passende bestemmingen. (Remco en Miranda)

Als ik mijn vakantie bij Sandra boek, begint de voorpret al: ze heeft een prettige manier van meedenken en haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Ze heeft een goed oog voor het type reis en de accommodatie dat bij mij past. (
Florine)

Iedereen die bij Sandra boekt, krijgt een VIP-behandeling. Persoonlijke aandacht, altijd beschikbaar. Zij rust niet voordat ze een reis heeft die voldoet aan al je wensen en verlangens.
 (Tjeerd)