Afwezigheid in verband met vakantie

Posted on 6 augustus 2015 · Posted in algemeen

Beste (reis)relatie,

Velen zijn al dit voorjaar en nu met de zomervakantie via mij op vakantie gegaan. Nu wil ik mij afmelden. Komende twee weken ben ik op vakantie en dus minder goed zelf bereikbaar.

Natuurllijk is mijn opvang geregeld. Tijdens kantooruren is de support afdeling in Eindhoven bereikbaar. Zij kunnen in mijn gehele administratie kijken. Verder zal voor wat meer uitgebreide zaken mijn lieve collega Addy van Tatenhove uit Texel overnemen. Ook voor spoedeisende zaken buiten kantoortijd kunt u contact met haar opnemen. Alle contactgegevens kunt u ook onder " nieuws" in mijn website teruglezen .

Graag tot ziens of horens na de 25e augustus!!

Sandra Eijgenstein

Supportafdeling
Holland International Reisbureau at Home
Elzentlaan 139 5611 LL Eindhoven
Telefoon: +31(0)40-2146345
|Email: support@reisbureauathome.nl

Addy van Tatenhove
Holland International Reisbureau at Home
Ruigendijk 33 1796 MP de Koog
Tel: 0650822045
E-mail: addy.van.tatenhove@reisbureauathome.nl